Anlık Bildirim

iOS 14 sürümünde varsayılan mail uygulaması nasıl belirlenir?

Apple’ın varsayılan tarayıcı ve email uygulamalarını kontrolünden çıkardığı iOS 14 güncellemesi ile birlikte artık kendi uygulamalarınızı varsayılan olarak atayabileceksiniz.

iOS 14 sürümünde varsayılan mail uygulaması nasıl belirlenir? Tam Boyutta Gör

Apple’ın yazılım ekosisteminde alışkanlıklarını bırakabilmesi için uzun zaman geçtiği biliniyor. Yıllardır tarayıcı ve email varsayılan uygulamalarını hep kontrolü altında tutan firma yavaş yavaş bu inadından vazgeçmeye başladı.

Varsayılan email uygulamasını değiştirin

Android tarafında bilindiği gibi varsayılan tarayıcı veya email uygulamasını değiştirebilme imkanı uzun süredir var. Apple ise henüz bu teklifi sunmaya başladı. iOS 14 ile birlikte artık varsayılan email uygulaması değiştirilebiliyor.

Kullanıcılar Ayarlar menüsünde istedikleri email uygulamasının sekmesine girerek Varsayılan Mail Uygulaması bölümünü bulabilirler. Burada uyumlu mail uygulamalarının listesi yer alıyor ve seçim yapılabiliyor.

Kullanıcıların varsayılan mail uygulamasını seçebilmesi için uygulamaların güncel olması gerekiyor. Böylece listede görebiliyor. Ayrıca varsayılan tarayıcı uygulamasını ayarlamak da yine aynı şekilde oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim