Anlık Bildirim

iOS 13'teki tasarım değişikliği, e-postaların yanlışlıkla silinmesine neden oluyor

Apple'ın geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunduğu iOS 13 işletim sistemi beraberinde birçok hata getirdi. Bunlardan biri de kullanıcıların e-postalarını yanlışlıkla silmelerine neden oluyor.

iOS 13'teki tasarım değişikliği, e-postaların yanlışlıkla silinmesine neden oluyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple'ın iOS 13 güncellemesi ile birlikte zor bir dönem geçirdiğini söylemek mümkün. iPhone kullanıcılarının yüzde 50'sinin yükseltme yaptığı iOS işletim sisteminin son sürümü birçok hatayı da beraberinde getirdi ve bunlardan biri de yeni tasarım kaynaklı.

Can sıkan bir değişiklik

Önceki haberlerimizde de duyurduğumuz üzere iOS 13, üçüncü taraf klavyelere tam erişim sağlamak ve hatta kredi kartı bilgilerini başkalarının görebilmesi gibi bir takım hatalar barındırıyordu. Ortaya çıkan yeni durumu bunlarla aynı kefeye koymasak da, bir tasarım hatası olduğunu söylemek mümkün. E-posta yanıtlama düğmesinin hemen soluna eklenen çöp kutusu seçeneği, kullanıcıların e-postlarını yanlışlıkla silmelerine neden oluyor.

iOS 13'teki tasarım değişikliği, e-postaların yanlışlıkla silinmesine neden oluyor Tam Boyutta Gör

Bu tarz sorunlar yaşayan kullanıcı sayısı ise oldukça fazla diyebiliriz. Kullanıcılar kas hafızası nedeniyle sürekli çöp kutusu simgesine tıklamaktan şikayetçiler ve bu durumun Apple tarafından bir an önce düzeltilmesini bekliyorlar. Eğer bu tarz bir sorun yaşıyorsanız, ayarlardaki "silmeden önce sor" seçeneğini aktif duruma getirerek kısmen de olsa bu hatanın önüne geçebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim