Anlık Bildirim

iOS 13.5.1 ile jailbreak imkanı sona erdi

Jailbreak topluluğunun iOS 13.5 güncellemesinin hemen sonrasında kullanıma sunduğu Unc0ver aracı iOS 13.5.1 güncellemesinin sonrasında tamamen işlevsiz hale geldi.

iOS 13.5.1 ile jailbreak imkanı sona erdi Tam Boyutta Gör

Apple’ın iOS 13.5 güncellemesini yayınlamasının hemen ardından ilk gün açığı bulunarak hazırlanan Unc0ver jailbreak aracı ne yazık ki fazla yaşamadı. Apple hızlı davranarak açığı kapattı.

Unc0ver aracı işlevsiz kaldı

Akşam saatlerinde yayınlanan iOS 13.5.1 güncellemesi ile uygulamaların çökmesi sorunu giderilirken güvenlik açıklarının da kapatıldığı belirtilmişti. Tahminler doğru çıktı ve jailbreak açığı kapatıldı.

Güncellemenin ayrıntılarında çekirdek seviyesinde zararlı kodlar çalıştırabilecek bir uygulamanın engellendiği ifade ediliyor. Aynı saatlerde Pwn20wnd ekibi de güncellemenin Unc0ver jailbreak aracını işlevsiz hale getirdiğini duyurdu.

Jailbreak konusuna önem verenlerin iOS 13.5.1 güncellemesini yüklememesi tavsiye ediliyor. Eğer yüklemiş olanlar varsa da halen iOS 13.5 sürümüne dönmek için acele etmesi isteniyor. Şimdilik iOS 13.5.1 için de bir jailbreak yolu bulunacak mı yoksa Apple açığı tamamen mi kapattı belirsiz ve yakın zamanda aydınlanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8916 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, unc0ver ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim