Anlık Bildirim

İnternet kafe ve oyun salonları 1 Temmuz'da açılıyor

18 Mart tarihinden beri kapalı olan internet kafeler ve PlayStation kafe gibi oyun salonları 1 Temmuz'da açılıyor. Masalar arası 1 metre mesafe olacak ve araya bölme çekilecek.

İnternet kafe ve oyun salonları 1 Temmuz'da açılıyor Tam Boyutta Gör

İçişleri Bakanlığı’ndan yayınlanan genelgeye yazıya göre internet kafe ve elektronik oyun salonları 1 Temmuz itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Bu iş yerlerinde uyulması gereken tedbirler belirlendi.

Kontrollü sosyal hayat kapsamında normalleşme çalışmaları sürüyor. 18 Mart tarihinde kapılarını kapatan internet kafe, PlayStation Cafe, VR Cafe vb. elektronik oyun salonları 1 Temmuz’da yeniden hizmet vermeye başlayacak.

İnternet kafelerde alınacak tedbirler neler?

Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallara göre internet kafe ve elektronik oyun salonlarında masalar, üniteler arasında en az 1 metre mesafe konulacak. İş yeri içerisinde bulunabilecek kişi sayısı kişi başına 4 metre kareden az olmayacak şekilde belirlenecek. Girişlerde tüm müşterilerin ateş ölçümü yapılacak. Maske takmak zorunlu olacak.

Masa arasında şeffaf branda, cam bölme, ahşap kenarlık gibi unsurlarla teması azaltıcı tedbirler alınacak. Masa, sandalye, bilgisayar ekranı, klavye ve mouse, oyun konsolu vb. ekipman ve malzemeler her müşteri kullanımından sonra yüzde 70’lik alkolle silinecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6645 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
internet kafe, playstation kafe ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim