Anlık Bildirim

Intel Tiger Lake-H işlemcisi ortaya çıktı

10 nm SuperFin nodundan çıkacak yüksek performanslı Tiger Lake çözümlerine yaklaştığımız şu günlerde çalışan bir örnek gün yüzüne çıktı. Modeller 45 watt TDP bütçesine sahip olacak.

Intel Tiger Lake-H işlemcisi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Mavi ekibin raflardaki yerini almaya başlayan Tiger Lake-U işlemcilerinin ardından aynı mimari üzerinde yükselecek performans odaklı yongaları geçtiğimiz aylarda firma tarafından doğrulanmıştı.

Willow Cove çekirdekli Tiger Lake-H işlemcisi

Paylaşılan ekran alıntısına göre Tiger Lake-H yongası 2560x1600 çözünürlüğünde dizüstüler için yaygın olmayan bir panele çıkış veriyor. Bu nedenle modelin henüz bir dizüstü yerine labaratuar ortamında test edildiğini söylemek mümkün.

Intel Tiger Lake-H işlemcisi ortaya çıktı

35-45 wattlık TDP bütçesiyle gelecek Willow Cove çekirdekli yongalar önümüzdeki dönemde Intel’i mobil kanatta performansıyla temsil edecek. Paylaşılan erken mühendislik örneği işlemci ise 8 çekirdek 16 izleğiyle 2.75 GHz'de çalışan bir çözüm.

Tiger Lake-U’da bulunan 96 EU taşıyan Xe-LP iGPU’su Tiger Lake-H’ta kullanım senaryosuna uyumlu bir şekilde 32’ye düşürülecek zira Tiger Lake-H işlemcileri çoğunlukla harici ekran kartıyla birlikte sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim