Anlık Bildirim

Intel’in yeni grafik ara yüzü indirmeye sunuldu

Oyunlara daha rahat ulaşabileceğiniz ve kolay bir şekilde grafik ayarlamalarınızı yapabileceğiniz yeni Intel Grafik Kontrol Merkezi indirmeye sunuldu. Intel Grafik Kontrol Merkezi neler sunuyor?

Oyuncuların daha fazla etkileşim içerisinde olmasını sağlamak ve gelecek bağımsız grafik birimine hazırlık yapmak için yeniden tasarlanan Intel grafik kontrol ara yüzü indirmeye sunuldu.

Intel Grafik Kontrol Merkezi neler sunuyor?

Intel Grafik Kontrol Merkezi bilgisayarınızda varsayılan kontrol birimi olmayı hedefliyor. Yeniden tasarlanan ara yüz daha sade ve kolay bir deneyim sunarken pek çok konuda oyunculara yol göstermeyi amaçlıyor.

Açılış ekranına mevcut oyunlarınızı ekledikten sonra buradan çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca Intel tarafından grafik birimlerinde en iyi sonuçları veren oyunlar da üst kısımda sunum şeklinde geçiş yapıyor.

Sol taraftaki panelden ana sayfa dahil tüm seçeneklere ulaşılabiliyor. Ekran, video, sistem, destek ve tercihler bunlar arasında. Ayrıca içeriklerin otomatik olarak dengelenmesi de buradan mümkün oluyor.

Tema seçenekleri de olan kontrol birimi önümüzdeki dönemde güncellenmeye devam edecek. Intel yeni ve ilgi çekici özellikleri kontrol birimine ekleyeceğini ifade ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9603 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, intel graphics command center ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim