Anlık Bildirim

Intel hız aşırtma yazılımını duyurdu

Intel’in dokuzuncu nesil hız aşırtma destekli işlemcilerinden birisini kullanıyorsanız Intel Performance Maximizer yazılımı ile kolayca hız aşırtma işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

Geçtiğimiz aylarda grafik kontrol merkezini yenileyerek beğeni toplayan Intel şimdi de bir hız aşırtma yazılımı geliştirdi. Intel Performance Maximizer adındaki yazılım hız aşırtma işlemlerinde kolaylık sağlayacak.

Intel Performance Maximizer neler sunuyor?

Yeni yazılım sonunda K takısı olan dokuzuncu nesil Intel işlemciler ile uyumlu. Yani Intel Core i9-9900K, Core i9-9900KF, Core i7-9700K, Core i7-9700KF, Core i5-9600K, Core i5-9600KF yeni yazılımdan yararlanabilecek.

Intel Performance Maximizer işlemciyi potansiyeline göre otomatik olarak en iyi noktaya hız aşırtmayı sağlıyor. Bunu yaparken de kullanıcıya fazla iş bırakmıyor. Böylece tecrübesi olmasa da kullanıcıların hız aşırtma deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Yazılımın diğer bir artısı standart olarak sunulan 3 yıllık işlemci garantisinin yanında bir seferlik ücretsiz işlemci değişim garantisi olması. Yani bu yazılım ile yapılan hız aşırtma işlemlerinde herhangi bir sorun çıkarsa değişim ücretsiz yapılacak.

Yazılım 1.5GB boyutlarında ve 8GB RAM ile en az 16GB depolama alanı istiyor. İşletim sistemi ise Microsoft Windows 10 x64 Edition Version 1809 olacak.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5433 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, intel performance maximizer ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim