Anlık Bildirim

Intel, 9. nesil mobil işlemcilerini Temmuz ayından önce piyasaya sürecek

ABD merkezli teknoloji devi Intel, şu günlerde düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansın'da, 9. nesil mobil işlemcilerini Temmuz ayından önce piyasaya süreceğini duyurdu.
Intel, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda, bu yılın ikinci yarısında 9. Nesil Intel Core mobil H serisi işlemcileri piyasaya süreceğini açıkladı. Bu yeni yüksek performanslı Intel Core i9 mobil işlemcilerin, oyuncu dizüstü bilgisayarlarının performansını arttıracağı belirtiliyor.

Yüksek performans sunacak

Şirketin sözcüsü, yaklaşmakta olan mobil işlemcilerin 14nm Coffee Lake mimarisine dayandığını açıklarken, bu işlemcilerin, yüksek sistem kaynağı gerektiren fotoğraf ve video düzenleme yazılımlarını çalıştırmak zorunda olan kullanıcılara da önemli bir performans sunacağını belirtti. Intel ayrıca yeni çiplerin ne zaman geleceğini de cevapsız bırakmadı.
Şirket CES 2019'da yılın ikinci yarısını işaret etmişti ve yapılan açılamaya göre Intel'in yeni mobil işlemcileri Temmuz ayından öne piyasaya sürülecek. Şirketin yeni işlemci serisindeki temel hedeflerinden biri de daha uzun pil ömrü ve bu da oyuncular için kritik bir nokta. Toparlayacak olursak eğer, Intel'in yeni işlemcileriyle çalışan dizüstü bilgisayarların piyasaya çıkması çok uzun sürmeyecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5047 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, mobil işlemci ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim