Anlık Bildirim

Instagram’dan kullanım kolaylığı odaklı yeni profil tasarımı

Instagram, daha anlaşılır ve kolay bir kullanım sunmak amacıyla profil sekmesi tasarımını değiştiriyor. 28 Kasım’da devreye girecek yeni ara yüzü gelin birlikte inceleyelim.
Instagram yeni profil tasarımı Tam Boyutta Gör
Instagram yeni profil sekmesi tasarımının duyurusunu yaptı. Yeni ara yüz daha anlaşılır ve kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmış. Tamamıyla değişen ara yüz üzerinde daha fazla sayıda sekme bizleri karşılıyor. Grid, gönderiler, IGTV ve etiketler gibi seçeneklerden oluşan yeni sekmeler yardımıyla daha çok içeriği bir arada görebileceksiniz. Marka/satıcı hesapları için ise ek olarak mağaza sekmesi bulunuyor.

28 Kasım’da yayınlanacak

Yeni tasarım profil resminizi sağ kısma getirirken, takip ve takipçi sayılarınızı isminizin altına taşımış. Test aşamasında olan bu yeni profil sekmesi 28 Kasım tarihinde tüm kullanıcılar için sunulacak. Firma yeni ara yüzü hakkında yayınladığı ekran görüntüleri eşliğinde bir de tanıtım yazısı paylaştı;

“Profiliniz kim olduğunuzu başkalarına paylaştığınız yerdir. Bizde bugünden itibaren, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, insanlarla daha kolay bağlantı kurabileceğiniz profil özelliklerimizi test etmeye başlıyoruz. Önümüzdeki haftalarda profilinizde, ikon, buton, resim, sekmeler vb. üzerine tasarım değişiklikleri görmeniz olası. Bu yeni tasarım anlayışının profilinizi daha anlaşılır ve temiz bir hale getirmesini umuyoruz. Eski grid sekmesinde paylaştığınız fotoğraflar ve videolar üzerinde herhangi bir değişim olmayacak.”

Paylaşılan ekran görüntülerini ise yukarıdan inceleyebilirsiniz. Bu açıklamanın ardından, Instagram yeni profil sekmesi tasarımını böylece duyurmuş oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10175 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, sosyal ağlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim