Anlık Bildirim

Instagram videoları üzerinden ürün satın alınabilecek

Instagram’ın duyurduğu yeni alışveriş özellikleri ile videolar içindeki ürünü görebilecek ve istek listenize ekleyebileceksiniz. Gelin yeni özelliklerin hepsine birlikte göz atalım:
Instagram yeni alışveriş özelliklerini duyurdu
Belki de hiç beklemediği bir şekilde alışveriş konusunda en popüler platformlardan biri haline gelen Instagram bu durumundan faydalanmak istiyor. Yurt dışı ülkeler için tatil ve dolayısıyla alışveriş döneminin yaklaşmasını fırsat bilen firma bu kapsamda uygulaması için yeni güncellemelerini yayınladı. Eklenen alışveriş özellikleri sayesinde satıcılar ile kullanıcılar daha hızlı bir araya getirilecek.

Kişisel alışveriş listesi

Instagram dükkanları tarafından paylaşılmış ürünleri gördüğünüzde kendi alışveriş listenize favori ürünlerinizi ekleyebilecek ve daha sonra satın almak üzere bekletebileceksiniz. Bu özelliği kullanmak için beğendiğiniz ürünün alışveriş etiketine tıklayıp, sağ alt kısımda çıkan kaydet butonuna basmanız yeterli olacak.

Video üzerinden alışveriş

Satıcılar videolar altına ürün alışveriş etiketleri ekleyebilecekler. Siz bu etiketlere tıkladığınızda ise video içerisinde bulunan ürün listesine ulaşacak ve beğendiğiniz ürünü inceleyebilecek, alışveriş listenize ekleyebileceksiniz. Geçmişte hikayeler üzerinde kullanılabiliyor olsa da, artık satıcılar video paylaşımları için de bu özelliği ekleyebilecekler.

Satıcı profilleri için yeni tasarım

Alışveriş yapmayı kolaylaştırmak amacıyla Instagram üzerinde satış yapan profiller için yeni tasarıma geçildi. Bu yeni ve basit ara yüz sayesinde ilgilendiğiniz ürünü daha kolay bir şekilde bulabilmeniz ve satın almanız hedeflenmiş.

Instagram yeni alışveriş özelliklerini duyurdu Tam Boyutta Gör
Instagram’ı ciddi bir satış platformu haline getirmeyi amaçlayan firma bu yeni özellikler ile hız kazanacağa benziyor. Şimdiye kadar 25 milyon firmanın Instagram iş hesabı açtığı düşünülünce bu isteğine kavuşması uzun zaman almayacak gibi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim