Anlık Bildirim

Instagram, videoları arkadaşlarınızla birlikte izlemenizi sağlayabilir

Facebook'taki "video izleme partisi"ne benzer bir özellik Instagram'a da gelebilir. Instagram'ı kuşkusuz daha kullanışlı kılacak özelliğin hayata geçip geçmeyeceğini zaman gösterecek.
Facebook, geçtiğimiz yılın temmuz ayında Facebook Grupları için bir işlev sunmuştu. "Video izleme partisi" adındaki özellik sayesinde, kullanıcılar birlikte canlı videoları takip edebiliyordu. Şirket benzer bir özelliği Facebook Messenger'da da denemişti. Şimdilerde ise sıra Instagram'a gelmiş gibi duruyor.
Tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong'un bir eş zamanlı video izleme işlevinden bahsettiği görüldü. Twitter'da paylaşılan görsellere bakarsak bu özellik, Instagram'daki canlı yayınları (Instagram Direct) kullanıcıların birlikte izleyebilmesini sağlıyor. Başlatılan yayın, önerilen videolara düşebiliyor.
Hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmayan özelliğin hayata geçip geçmeyeceği bilinmiyor. Ancak böyle bir özellik, arkadaşların eş zamanlı izlemesine ve yorum yapmasına olanak sunacağı için, sosyal medyada geçirilen zamanı arttırabilirdi. Kuşkusuz bu da Instagram'a yarardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim