Anlık Bildirim

Instagram ve WhatsApp’a Facebook ismi eklenecek

Instagram ve WhatsApp’ın sahibi olan Facebook bunu daha çok ön plana çıkarmak istiyor. Uygulamalar artık WhatsApp from Facebook ve Instagram from Facebook şeklinde isimlendirilecek.
Instagram ve WhatsApp’a Facebook ismi eklenecek Tam Boyutta Gör
Sosyal medya devi Facebook, WhatsApp ve Instagram’ı satın alarak pazardaki payını önemli ölçüde artırdı. Son dönemde veri ihlalleri sebebiyle Facebook ismi iyi anılmasa da Instagram ve WhatsApp’ın gücü hala firmanın ellerinde. Facebook bu iki uygulamanın kendi parçası olduğunun daha çok ön plana çıkması için isimlendirmelerde değişikliğe gidecek. Uygulamaların ismi WhatsApp from Facebook ve Instagram from Facebook şeklinde değişecek. Yani Facebook tarafından sunulduğu açık bir şekilde gözükecek.

Uygulama çekmecesindeki isimler eskisi gibi

“from Facebook” ekini sadece App Store ve Google Play mağazasında göreceksiniz. Uygulamayı indirdikten sonra ana ekranınızda veya uygulama çekmecenizde görece uzun bu isim yerine eskisi gibi WhatsApp ve Instagram isimleri tek başına kullanılacak.

Konu hakkında konuşan Facebook sözcüsü “Facebook’un parçası olan ürünler ve hizmetler hakkında açık olmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu. Sözcü yeniden markalaşma konusunda umutlu olduğunu söylüyor. Değişimi de kendisi sızdırdı. Ancak ne zaman başlayacağı şimdilik bilinmiyor.

Hamlenin ne kadar doğru olduğu konusu büyük bir soru işareti. Son dönemde üst üste yaşanan veri ihlalleri Facebook ismi üzerine yapışmış durumda. Popülerliğini koruyan WhatsApp ve Instagram’a şüpheyle yaklaşılan Facebook ismini eklemenin sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6948 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim