Anlık Bildirim

Instagram mesajları Facebook Messenger'a taşınıyor

Facebook'un Instagram, WhatsApp ve Facebook arasındaki entegrasyonu sağlama planlanlarından biri daha gün yüzüne çıktı. Öyle ki yakın zamanda Instagram DM ile Facebook Messenger birleşebilir.

Instagram mesajları Facebook Messenger'a taşınıyor Tam Boyutta Gör

Facebook'un Instagram, WhatsApp ve Messenger arasında çapraz mesajlaşmaya izin vermek için çeşitli entegrasyon planları yaptığı biliniyor. The Verge tarafından paylaşılan bilgilere göre, bu planın bir parçası olarak Instagram mesajları Facebook Messenger'a taşınabilir.

Instagram DM ile Messenger birleşiyor

ABD'deki bazı kullanıcılar, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarından Instagram uygulamasına giriş yaptıklarında "Instagram'da mesaj göndermenin yeni bir yolu var." mesajının yer aldığım bir güncelleme penceresiyle karşılaştıklarını belirtiyor.

Bu pencerede güncellemenin sohbetler için yeni görünüm, daha fazla emoji, mesajları hızlıca yanıtlamak için kaydırma seçeneği ve Facebook kullanan kişilerle sohbet etme seçeneği olmak üzere 4 yeni özelliğe ev sahipliği yaptığına yer verilmiş.

Instagram mesajları Facebook Messenger'a taşınıyor Tam Boyutta Gör

DM logosunun yerine Messenger logosu geldi

Yeni özelliklerin yanı sıra güncellemeyle birlikte, Messenger logosu da Direct Message logosunun yerini alıyor. Ayrıca güncellemeyi yükleyen kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre; sohbetler gerçekten de öncekinden daha renkli ve kaydırdıkça gönderenin mesajları mavi ve mor arasında değişiyor. Ancak şimdilik Instagram'dan Facebook kullanıcılarına mesaj gönderebilmek mümkün değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6276 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama, uygulama haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim