Anlık Bildirim

Instagram'ın Twitter rakibi Threads'in çıkış tarihi belli oldu

Twitter alternatifi arayanların merakla beklediği Meta Threads, Google Play'in ardından Apple uygulama mağazasından göründü, çıkış tarihi belli oldu.            
Twitter rakibi Instagram Threads ne zaman çıkacak Tam Boyutta Gör
Musk’ın getirdiği kısıtlamalardan sonra daha çok Twitter kullanıcısı alternatif uygulama arayışına girdi. Mastodon, Bluesky, şimdi de Threads. Meta tarafından geliştirilen Instagram Threads, 6 Temmuz’da Android ve iOS uygulama mağazalarından indirilebilir olacak.

Instagram’ın metin tabanlı yeni sohbet uygulaması Threads, güncel konulardan trend olacak konulara her şeyi tartışmak için toplulukların bir araya geldiği bir yer.

Meta Threads iOS App Store Tam Boyutta Gör
Kullanıcılar, Twitter’da olduğu gibi ilgi alanlarına göre kişi ve markaları takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilecek ve düşüncelerini paylaşacak, takipçi kitlesi oluşturacak. Twitter, Mastodon ve Bluesky benzeri arayüze sahip olan uygulamaya Instagram hesabıyla giriş yapılabilecek. Bu, kişinin Instagram’da takip ettiği hesapların otomatik olarak kişi listesine ekleneceği ve kullanıcı adı almakla uğraşmayacağı anlamına geliyor.

Mastodon tarafından ActivityPub adında merkezi olmayan sosyal medya protokolüyle entegre çalışan Instagram Threads, 6 Temmuz’da indirilmeye açılacak ancak herkes giriş yapabilecek mi yoksa Bluesky gibi davetiye ile mi kayıt olunacak henüz belli değil.

Threads, an Instagram app Threads, an Instagram app Threads, an Instagram app Threads, an Instagram app Social Networking Ücretsiz 173,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim