Anlık Bildirim

Instagram’ın alışveriş özelliği Türkiye’de

Instagram’ın birkaç ülkede test ettiği ‘alışveriş’ özelliği Türkiye ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkedeki Instagram kullanıcılarına sunuldu. Instagram'ın alışveriş özelliği nasıl kullanılır?

Instagram’ın alışveriş özelliği Türkiye’de Tam Boyutta Gör

Instagram’ın birkaç ülkede test ettiği ‘alışveriş’ özelliği Türkiye ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkedeki Instagram kullanıcılarına sunuldu.

İlk etapta sınırlı sayıda markanın kullanabildiği bu özellik sayesinde fotoğraflara bir kez dokunduğunuzda gönderideki ürünün adını ve fiyatını görebiliyorsunuz. Beğendiğiniz ürünleri uygulamadan çıkmadan satın alabiliyorsunuz.

Ürüne tıkladığınızda ürünün yer aldığı diğer fotoğrafları, bu ürünler ile birlikte kombin önerilerini ve mağazanın diğer ürünlerini tek sayfada görüntüleyebiliyoruz. Sağ altta bulunan ‘ayraç’ logolu buton ile ürünleri alışveriş koleksiyona kaydedebilir ve dilediğiniz zaman koleksiyonunuzdaki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

ABD’deki kullanıcılar, satın almak istediği bir ürünü sepete ekleyip ödemeyi de doğrudan Instagram üzerinden gerçekleştirebiliyor. Türkiye’de ise ürünlerin altında ‘İnternet sitesinde gör’ butonu bulunuyor. Bu butona bastığınızda uygulama içerisinde tarayıcı sayfası açılıyor ve firmanın kendi sitesi üzerinden satın alım gerçekleştiriyoruz. Her iki yöntemle de uygulamadan çıkmadan alışveriş yapılabiliyor.

Instagram’ın alışveriş özelliğini Türkiye’de ZaraLC Waikiki, Decathlon, Kiğılı, Pierre Cardin, Boyner ve daha pek çok firma kullanıyor. Bu firmaların instagram sayfasının ziyaret ederek alışveriş özelliğinin nasıl çalıştığını deneyimleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12117 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim