Anlık Bildirim

Instagram hikayelerine "bağış" seçeneği geliyor

Sosyal medya devlerinden Instagram, hikayeler özelliğine bağış seçeneği ekleyeceğini duyurdu. Şu an test aşamasında olan özelliğin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Instagram'ın kullanıcılar tarafından yoğun olarak kullanılan özelliklerinden biri de hiç kuşku yok ki hikayeler bölümüdür. Çeşitli çıkartmalarla zenginleştirebileceğiniz hikayelerinize artık bağış yapılması için bir etiket de eklemeniz mümkün olacak.

Kar amacı gütmeyen kuruluşlara bağış yapılabilecek

Sosyal medya devinin şu an test aşamasında olan bağış özelliği ile kar amacı gütmeyen kuruluşlara Instagram aracılığı ile bağış yapılması sağlanacak. Şirket bu özelliğin test edildiğini ve tam tarih verilmese de önümüzdeki dönemde resmen başlatılacağını bir bildiri ile duyurdu.
Şirketin yaptığı açıklamada: "Bu yılın ilerleyen dönemlerinde insanlar, Instagram Hikayeleri'ndeki bir bağış etiketi ile kendileri için önemli olan kar amacı gütmeyen kuruluşların para kazanmasına ve desteklenmesine yardımcı olacaklar. Bu deneyimi topluluğumuza getirmekten heyecan duyuyoruz ve önümüzdeki aylarda daha fazla güncelleme paylaşacağız." ifadeleri yer aldı. Facebook'ta da yer alan bu bağış özelliğinin, şirkete ait olan Instagram'a da ekleniyor olmasının ise beklenen bir durum olduğu belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim