Anlık Bildirim

Instagram hikayeleri yakında kırpılabilecek

Sosyal medya devi Facebook'un sahip olduğu Instagram uygulamasına yeni bir özellik geliyor. Kullanıcılar artık uzun hikayelere ekleyecekleri videoları kırpabilecekler.

Instagram hikayeleri yakında kırpılabilecek Tam Boyutta Gör

Facebook, kullanıcıların Instagram deneyimini daha iyi hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı iki yeni özellikten biri DM mesajlarına verilecek reaksiyonlar ve diğeri de hikaye videolarının artık kırpılabilecek olması.

Üçüncü parti uygulamalara gerek kalmayacak

Instagram uygulamasına yakında getirilmesi beklenen reaksiyon özelliği ile size mesaj gönderen kullanıcılara hızlı bir şekilde yanıt vermeniz kolaylaşacak. Seçenek olarak sunulan emojileri kullanarak, mesajlara reaksiyon verebileceğiniz bu özellik uzun süredir test ediliyordu ve yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

Instagram hikayeleri yakında kırpılabilecek Tam Boyutta Gör

Ortaya yeni çıkan diğer yeni özellik ise Instagram hikayelerine eklenen videolarla ilgili. Bundan böyle hikayelere uzun bir video eklemeniz durumunda, bu videonun belirli bir kısmını kırpmanız mümkün hale getiriliyor. Bu sayede de üçüncü parti uygulamalara gerek duymadan video kesme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Bu özelliğin ise çok fazla bir zaman geçmeden tüm kullanıcılara yayılması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim