Anlık Bildirim

Instagram Hikayeler'e hareketli metin özellliği geliyor

Instagram'a gelen yeni özellik sayesinde Hikayeler'inize hareketli metin ekleyerek görsel açıdan daha etkileyici Story'ler paylaşabileceksiniz.

Instagram Hikayeler'e hareketli metin özellliği geliyor Tam Boyutta Gör

Instagram, Hikayeler için hareketli metin özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Daha önce kapalı testi yapılan bu özellik, şimdi bazı geliştiricilerin kullanımına açıldı. Temmuz başında testi yapılan versiyona göre çok sayıda yazı tipi ve animasyon çeşidi olduğu görülüyor.

Hareketli metin özelliğinde seçtiğiniz fonta göre animasyon çeşidi değişiyor. Yapılan paylaşımda 9 farklı hareketli font çeşidi gözüküyor. Hareketli metin özelliğinin önümüzdeki aylarda herkesin kullanımına açılması bekleniyor. Hareketli metinlerin nasıl gözüktüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki tweet'te yer alan videoyu izleyebilirsiniz.

Instagram dün ABD, İngiltere ve İrlanda’da bireysel bağış özelliğini kullanıma aldı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar bağış kampanyası başlatıp takipçilerinden para toplayabiliyor. Ancak bağış toplayabilmek için sebep göstermek ve Instagram’ın bu sebebi kabul etmesi gerekiyor. Bu özelliğin Türkiye'ye gelmeyeceği düşünülüyor.

Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Sosyal Ücretsiz

Instagram Instagram Instagram Instagram Photo & Video Ücretsiz 272 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim