Anlık Bildirim

Instagram, DM özelliğine sahip ileri web uygulamasını yayınladı

Instagram Windows uygulaması artık bilgisayarlardan DM'ye izin veriyor. Microsoft Store'da yayınlanan ileri web uygulaması(PWA) ile artık bilgisayarlardan Instagram mesajlarına erişilebilecek.

Instagram, DM özelliğine sahip ileri web uygulamasını yayınladı Tam Boyutta Gör

Instagram, Facebook tarafından satın alınmasından bu yana, bir sosyal medya platformu olarak imajını yavaş yavaş genişletiyor. Windows 10 için Instagram uygulamasında yapılan son güncelleme ile artık Instagram DM, bilgisayarlarınızdan erişilebilir hale geliyor.

Microsoft Store'da bulunan Instgram'ın ileri web uygulamasına(PWA) gelen son güncelleme ile uygulamam DM özelliğine kavuştu. Instagram'a gelen mesajlada sürekli telefonunuzu Instagram webde henüz bu özelliğin bulunmuyor oluşu bilgisayardan mesajlara erişebilme konusunda sıkıntılar yaratıyordu. Özellikle bilgisayarda uzun süreler geçiren insanlar, her mesaj geldiğinde telefona bakmak yerine artık bu uygulama üzerinden kolayca mesajlarını görüntüleyebilecekler.

Sosyal medya devinin ileri web uygulasına getirdiği DM'ye erişebilme güncellemenin yakın bir zamanda Instagram web için de gelebileceğinin sinyalleri veriliyor. Instagram, web sürümü için bu ayın başlarında kullanıcıların Giphy'den GIF kullanarak arkadaşlarının hikayelerine yanıt vermesine olanak tanıyan yeni bir özellik eklemişti.

Windows 10 bilgisayarlarınızda DM özelliğini kullanmak isterseniz, Instagram uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim