Anlık Bildirim

Instagram çökünce, şirket açıklamayı rakibi Twitter'dan yapmak zorunda kaldı

Bugün sosyal medya platformu Instagram için enteresan sayılabilecek bir olay yaşandı. Popüler paylaşım platformuna erişim kesilince, şirket duyuru yapmak için rakibi olan Twitter'ı kullandı.

Instagram çökünce, açıklama Twitter'dan geldi Tam Boyutta Gör

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram için zorlu bir gün geride kaldı diyebiliriz. Zira gün içinde sosyal medya uygulamasına erişim kesildi ve milyonlarca kullanıcı hesaplarına ulaşamadı. Şirket bu durumun açıklamasını ise rakip platform Twitter üzerinden yaptı.

Instagram kesinti açıklamasını Twitter'dan yaptı

Instagram erişiminin kesilmesinden sonra milyonlarca kullanıcı Twitter hesaplarına girerek #Instagramdown hash tagini kullanarak şikayet ve dalga geçme içerikli paylaşımlarda bulundular. Kısa bir süre içinde dünya çapına yayılan bu etiket, Instagram yöneticilerini rakip sosyal medya platformunu kullanmak zorunda bıraktı.

Kullanıcıların tepkilerini azaltmak için rakip platformu kullanmak zorunda kalan Instagram'ın resmi Twitter hesabından: "Bazı kullanıcıların Instagram hespalarına erişmekte sorun yaşadıklarının farkındayız. Problemi olabildiğince çabuk çözmek için çalışıyoruz!" açıklaması yapılırken, kısa bir süre sonra kullanıcıların hesaplarına erişim tekrar sağlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim