Anlık Bildirim

Instagram canlı yayınlarına yeni bir özellik eklendi

Sevilen sosyal medya uygulaması Instagram, artık canlı yayınlarınıza konuklarınızın dahil olmasına izin veriyor. Konuya ilişkin detaylar için sizi haberimize davet ediyoruz.
Popüler sosyal medya uygulaması Instagram bir süre önce canlı yayın özelliğini kullanıcılarının deneyimine sunmuştu. Büyük bir çoğunluk bu özelliği sevmiş ve hemen benimsemişti. Şimdi ise Instagram canlı yayınlarında yeni bir dönem başlattı. Yeni güncellemeyle birlikte canlı yayınlarınıza konuklarınızı davet edebiliyorsunuz böylelikle tek bir canlı yayında birden fazla kişi aynı anda yayınınıza dahil olabiliyor. 

Canlı Yayın Daveti Nasıl Gerçekleştiriliyor? 

Instagram canlı yayınlarına yeni bir özellik eklendi
 
Öncelikle cihazınıza 24 Ekim (dün) tarihinde yayınlanan güncellemeyi yüklemeniz gerekiyor ardından Instagram kullanıcısı kişinin canlı yayın açması lazım. Canlı yayına bir arkadaşınızı davet edebilmek için o kişinin aktif olarak canlı yayını izliyor olmalı. İkinci aşamada ise canlı yayın ekranının sağ alt kısmında bulunan çift yüz simgesine tıklayarak yayını izleyen kişilerden dilediğinizi yayınınıza davet edebilirsiniz. İzleyici davetinizi kabul ettiği takdirde ekran ikiye ayrılıyor ve davet ettiğiniz kişi canlı yayınınıza dahil oluyor. 
Canlı yayın sonrasında yayını kaydetme ve 24 saatliğine profilinizde kalması özelliği geçerliliğini koruyor lakin hikayeler kısmında arkadaşınızın ve sizin profiliniz tek bir simge içerisinde görünüyor. Dilerseniz ortak canlı yayınınız bittikten sonra bunu kaydedebilir ve daha fazla insanın izlemesini sağlayabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim