Anlık Bildirim

Instagram'a yeni özellikler geldi: Direkt mesajlar düzenlenebilecek

Instagram'a direkt mesajları (DM) düzenleme özelliği geldi. Artık kullanıcılar, yolladıkları DM'leri 15 dakika içerisinde düzenleyebilecek. Bunun yanında uygulamaya bazı yeni özellikler de eklendi.
Instagram'a yeni özellikler geldi: DM'ler düzenlenebilecek
Instagram'a direkt mesajları (DM) düzenleme özelliği geldi. Artık kullanıcılar, yolladıkları DM'leri 15 dakika içerisinde düzenleyebilecek. Bundan önce kullanıcılar, istenmeyen ya da yanlış yazılmış mesajları silmek dışında bir seçeneğe sahip değildi.
Instagram'a yeni özellikler geldi: DM'ler düzenlenebilecek Tam Boyutta Gör
Instagram'da bir DM'yi düzenlemek için, açılır menü gözükene kadar gönderilen mesajı basılı tutmak gerekiyor. Ardından “Düzenle”yi seçilerek mesajı değiştirmek mümkün olabiliyor. Düzenlenen mesajlar konuşmada "düzenlendi" olarak etiketleniyor.

Düzenleme işlevi, Meta'nın Messenger için kullanıma sunmasından yalnızca birkaç ay sonra Instagram sohbetlerine geldi. Instagram ve Messenger arasında platformlar arası mesajlaşma Aralık ayından bu yana mümkün olmasa da Meta'nın sahip olduğu iki mesajlaşma uygulaması bir dizi özelliği paylaşmaya devam ediyor. Kullanıcılar artık okundu bilgilerini açıp kapatma, bireysel veya grup sohbetlerini gelen kutusunun üst kısmına sabitleme ve kendi seçtikleri çıkartmalar, GIF'ler, videolar, fotoğraflar ve sesli mesajlarla yanıt verme olanağına da sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim