Anlık Bildirim

Instagram, "Birlikte İzle" özelliğini test etmeye başladı

Instagram, geçtiğimiz aylarda sizlere de duyurduğumuz üzere kullanıcıların videoları birlikte izlemelerini sağlayan bir özellik üzerinde çalışıyordu. Gelen haberler testlerin başladığı yönünde.
Facebook'un öne çıkan bir özelliği Instagram'da test edilmeye başlandı. Geçtiğimiz aylarda, sosyal medya devinin, iki kullanıcının aynı anda aynı videoyu izlemelerini sağlayan "Birlikte İzle" özelliği üzerinde çalışmalar yaptığını sizlere duyurmuştuk. Şirket şimdi test aşamasına geçti.

Kullanıcılar birbirlerini görebilecekler

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında tersine mühendislik yapan Jane Wong'un ortaya çıkardığı bu özellik, artık arayüzü ile birlikte sızmış durumda. Birlikte izle özelliğini kullanarak, iki arkadaş, birbirlerinin yüzünü görüp sesini duyarak aynı videoyu izleyebilecekler. Bu da birbirlerinin tepkilerini canlı olarak görebilmelerini sağlayacak.

Eğlenceli bir özellik gibi görünse de, ne kadar yoğun bir şekilde kullanılacağını şimdilik kestirmek zor. Instagram'ın bu Birlikte İzle özelliğini ne zaman tüm kullanıcılara açacağı ise şimdilik bilinmiyor. Konuyla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim