Anlık Bildirim

İngiltere, AB ve ABD’den gelen aşılanmış ziyaretçilere karantina zorunluluğunu kaldırıyor

İngiltere tarafından yapılan açıklamaya göre, artık Avrupa Birliği ülkelerinden ve Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen tam aşılanmış ziyaretçilere karantina zorunluluğu uygulanmayacak.

İngiliz bakanlar tarafından bugün öğleden sonra yapılan üst düzey Covid-19 toplantısı yapıldı. Toplantıda, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği’nden ülkeye gelecek ziyaretçilerin eğer tam olarak aşılanmışlarsa karantinadan muaf tutulacakları kararı verildi.

İngiltere, AB ve ABD’ye karantina zorunluluğunu kaldırıyor Tam Boyutta Gör

Turizmi kısıtlıyor

Şu an mevcut kurallarda İngiltere’de tam aşılanmış vatandaşlar Fransa dışında bir ülkeye gidip geldiklerinde karantinada kalmak zorunda değil. Karantina uygulaması sadece yurt dışında aşılanmış insanlar için gerekliydi. Yani İngiltere’ye gelenlerin izole olmaları gerekiyordu.

Yetkililer bunun uluslararası turizmi kısıtladığını ve yurtdışında yaşayan İngiliz vatandaşların ailelerini ziyarete gelmesini zorlaştırdığını düşündüler ve yeni karara vardılar.

İngiltere, AB ve ABD’ye karantina zorunluluğunu kaldırıyor Tam Boyutta Gör

Bugün yapılan toplantıdaki kararlar sadece İngiltere için geçerli. Birleşik Krallık’ta bulunan diğer ülkeler ise bu konudaki kararlarını kendileri verebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim