Anlık Bildirim

İnfografik: DonanımHaber 20 yaşında

DonanımHaber, 20. yaşına bastı. Peki DonanımHaber 20 yılda kaç görüntülenme aldı, kaç kullanıcıya ulaştı, en popüler kategoriler neler? Tüm soruların cevabı, hazırladığımız infografikte

 


*Android ve iOS uygulamalarımızda infografiğin tam halini görmek için görsele dokunabilirsiniz.

Yayın hayatına 1999 yılında başlayan DonanımHaber, 20 yaşına girdi. DonanımHaber, günde 1 milyon 27 bin 600 kişi tarafından görüntüleniyor. 20 yılın verdiği deneyimin sonucu olarak Türkiye’nin en çok tıklanan 15 sitesinden birisiyiz.
DH Forum ailesi, 2 milyon 694 bin 789 kişiye ulaştı. Bu aileye her üç dakikada yeni bir üye katılıyor. Forum’da bir kullanıcı günde ortalama 4 dakika geçiriyor. Ayda ortalama 460 bin mesaj atılıyor, 34 bin yeni konu açılıyor.

DH Forum’da 21 adet ana kategori ve 775 adet alt forum kategorisi bulunuyor. Kullanıcılar, DH Forum’da en çok ‘Konu Dışı’, ‘Otomotiv’ ve ‘TYT/AYT’ kategorilerinde takıldı. İndirimli ürünlerin paylaşıldığı sıcak fırsatlar bölümünde son 30 günde 3156 adet konu açıldı, 79 bin 15 adet link paylaşıldı.

Editör kadromuz tarafından teknoloji, bilim ve eğlence içeriklerinin paylaşıldığı DH Portal’da ise aylık 838 haber ve 55 adet video yayınlıyoruz. Bugüne kadar haberlerin okunma sayısı 61 milyonu, videoların görüntülenme sayısı ise 8,2 milyonu geçti. DH Portal’da bir kullanıcı günde ortalama 3 dakika geçiriyor.

DH’yi ziyaret edenlerin yüzde 65’i mobil cihaz, yüzde 35’i bilgisayar üzerinden erişim sağlıyor. Yaş dağılımına baktığımızda ise yüzde 41.23’lük oran ile 25-34 yaş aralığının en kalabalık kitleyi oluşturduğunu görmekteyiz.

Mobil ziyaretlerin yüzde 35.62’si Samsung, yüzde 34.19’u Apple, yüzde 6.94’ü ise Huawei marka cihazlardan gerçekleşti. Masaüstünde ise yüzde 84.09 oranıyla Google Chrome, en çok kullanılan tarayıcı konumunda.

App Store ve Play Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz DH mobil uygulamamızda ayda 6,6 milyon sayfa görüntüleniyor. Kullanıcılar, uygulamada günde ortalama 10 dakika süre geçiriyor.

Sizlerin desteği ile 20. yaşına basan DonanımHaber; DH Forum, DH Portal, iOS/Android uygulamaları ve yakında duyurulacak sürpriz projeleri ile yayın hayatına devam edecek. Bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17672 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanimhaber, dh ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim