Anlık Bildirim

İnce gövde ve yuvarlak kamera tasarımıyla Nokia 7.2 su yüzüne çıktı

HMD Global'in resmi olarak tanıtılması beklenen Nokia 7.2 modeliyle ilgili sızıntılar bitmiyor. Ortaya çıkan yeni görsellerde cihazın inceliği ve dairesel kamerası dikkat çekiyor.
HMD Global'in merakla beklenen yeni akıllı telefon modelleri Nokia 7.2 ve 6.2'nin resmi olarak tanıtılması beklenirken, cihazlarla ilgili sızıntılar da durmak bilmiyor. Ortaya çıkan yeni sızıntı ise Nokia 7.2'nin tasarımını gözler önüne seriyor.

Ay sonunda tanıtılması bekleniyor

Görsellerde Nokia 7.2 akıllı telefon modelinin arka kamera modülünün yuvarlak bir şekilde tasarlandığı görülüyor ve cihazın tasarımının son derece ince olduğunu da söylemek mümkün. Görseller şimdiye kadarki sızıntıları doğrular nitelikte ve Nokia 6.2 modelinin de benzer görünüme sahip olması bekleniyor.
Ağustos ayı sonuna doğru resmi olarak tanıtılması beklenen Nokia 7.2'nin Snapdragon 710 işlemci ve 6 GB RAM ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 6.3 inç veya daha büyük bir ekrana sahip olması beklenen cihazın hangi fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ise merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7821 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, hmd global ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim