Anlık Bildirim

Imgur'a erişim yasağı resmen kaldırıldı

Wikipedia'nın ardından şimdi de Imgur tarafından müjdeli bir haber geldi. Imgur yasağı özellikle yabancı forum sitelerini kullananlar için epey can sıkıcı olabiliyordu.

Imgur'a erişim yasağı resmen kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Türkiye'de 2015 yılından bu yana uygulanan Imgur yasağı resmen kaldırıldı. 5 Şubat itibarıyla tekrar erişime açılan Imgur'a şu anda herhangi bir VPN kullanımına veya DNS değişikliğine ihtiyaç duyulmadan giriş yapılabiliyor. 

Dünyanın belki de en çok kullanılan görsel paylaşım sitesi olan Imgur, özellikle de son yıllarda kendi içerisinde dev bir sosyal medya haline gelmişti. Imgur; Reddit ve benzeri yabancı forum sitelerinde bildiğiniz gibi çokça kullanılıyor. Bu tarz siteleri ziyaret ediyorsanız muhtemelen Imgur yasağı nedeniyle başınız epey ağrımıştır. Nihayet artık böyle bir derdimiz kalmayacak.

Yasak henüz yeni kaldırıldığı için bazı internet sağlayıcılarında şu anda erişimde sıkıntılar yaşanıyor olabilir. Örneğin Vodafone Net üzerinden şu anda ben yalnızca DNS değişimi yaparak siteye erişim sağlayabiliyorum. Ancak gün içerisinde kararın tüm internet sağlayıcılarına yansımasını bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11241 kez okundu.
54 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
imgur, reddit ve
2 etiket daha erişim yasağı Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim