Anlık Bildirim

İlk Asus ROG sıvı soğutma sistemi hazır

Asus ROG markası güç kaynağı pazarının ardından sıvı soğutma alanına da giriyor. Asus ROG Ryujin ve Ryuo adındaki işlemci soğutucuları sektörde ilklere imza atıyor.

Computex 2018 fuarında ilk ROG markalı güç kaynağını tanıtan Asus durmak bilmiyor. Firma bu kez ROG markalı ilk işlemci sıvı soğutma sistemini tanıttı. Asus ROG Ryujin ve Ryuo ayrıca ilk OLED ekranlı sıvı soğutma sistemi de oldu.

Asus ROG Ryujin özellikleri

Asus ROG Ryujin daha amiral gemisi kıvamında hazırlanmış. 240mm ve 360mm olarak iki farklı radyatör versiyonu olacak. Radyatörler Noctua’dan tedarik ediliyor. Ayrıca işlemci pompası içerisinde entegre bir fan soğuk havayı işlemci etrafındaki VRM ve diğer bileşenleri de soğutuyor. Modelde Aura aydınlatması da mevcut.

Asus ROG Ryuo ise 120mm ve 240mm şeklinde radyatörlere sahip olacak. Her iki modelde de mini fanlar M.2 SSD gibi işlemci etrafında yer alan bileşenlere ekstra soğutma sağlıyor ve sıcaklığı 20 derece civarında tutuyor.

 

İlk Asus ROG sıvı soğutma sistemi hazır

Serinin dikkat çekici tarafı pompa üzerinde yer alan 1.77 inçlik renkli OLED bilgi ekranı. Bu ekranda gerçek zamanlı olarak verileri takip ediliyor ve hatta GIF bile oynatılabiliyor. Asus ROG Ryujin ve Ryuo soğutucuları önümüzdeki aylarda piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim