Anlık Bildirim

İkinci nesil Google Glass yolda

Google'ın yıllardır bir türlü istenilen noktaya getiremediği akıllı gözlük projesi Google Glass sonlanmışa benzemiyor. Gelen haberlere göre şirket ikinci nesil bir ürün üzerinde çalışıyor.
Birkaç yıldan fazla bir süredir teknoloji endüstrisini takip ediyorsanız, Google'ın akıllı gözlük yaratma konusundaki girişimi olan Google Glass’ı hatırlıyorsunuzdur. Şirketin çok fazla şeyler beklediği ancak istenilen noktaya taşıyamadığı bu teknoloji geri dönmeye hazırlanıyor.

Donanım iyileştirmeleri ile geliyor

Google, kendine ancak kurumsal pazarda bir yer bulan Google Glass projesinin ikinci nesli üzerinde çalışıyor. Enterprise Edition adı verilen bu yeni Google Glass modelinin tamamen yenilenmiş ve geliştirilmiş özellikler taşıyan bir camla geleceği belirtiliyor. Üründe ayrıca USB Type-C bağlantı noktası ve bazı donanım iyileştirmeleri de olacak.
Bu iyileştirmeler Bluetooth 5.0, LTE ve 802.11ac Wi-Fi bağlantı teknolojisini, 3GB RAM ve Qualcomm'un Snapdragon 710 işlemcisini içeriyor. Gelen haberlere bakılırsa yeni nesil Google Glass 60 FPS'de 4K ve 1080p video kaydetme özelliğine de sahip olacak. Ürünün ne zaman ve hangi fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ise şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim