Anlık Bildirim

İddia : Nokia 4.7 inçlik orta seviye bir Lumia modeli üzerinde çalışıyor

İddia : Nokia 4.7 inçlik orta seviye bir Lumia modeli üzerinde çalışıyor

Nokia'nın gelecek haftadan itibaren bazı etkinliklerle Lumia 928, Lumia 925 ve yeni Asha cihazlarını tanıtması bekleniyor. 

Lumia 928 modeli kamera sensörü Xenon flaş ile desteklenmiş bir operatör cihazı iken, Lumia 925 de bu modelin uluslararası versiyonu olacak. 

Ancak yeni gelen iddialara göre Nokia, 4.7 inç boyutunda orta seviye bir Lumia cihazı daha tanıtmaya hazırlanıyor. Nokia Max adı verilen bu cihaz 480 x 800 piksel çözünürlükte bir ekran sunacak. Samsung'un 5 inçlik 480 x 800 piksel çözünürlükteki Galaxy Grand modeline benzer bir pazarlama stratejisi izleyecek olan Nokia Max modelinin bahse konu model ile doğrudan rekabete girmesi bekleniyor.

Yekpare gövde tasarımını devam ettiren Nokia Max, LTE desteği, 1.2GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 işlemci, 512MB RAM, 2000mAh batarya şeklinde diğer özelliklere sahip. İddialar doğruysa Samsung'un bu strateji ile diğer üreticilere de ilham verdiği söylenebilir. Nokia Max'ın gelecek haftaki etkinliklerin birisinde tanıtılması bekleniyor.

Bunun yanında Lumia 928 modeli ile birlikte Smart ve Pro şeklinde iki kamera ayar modu sunulacağı belirtiliyor. Smart modu tüm ayarları otomatik olarak yaparken, Pro modu ise kullanıcıya manuel olarak ayar yapabilme imkanı tanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2085 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia lumia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim