Anlık Bildirim

İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: 9 bin 800 kişi karantina altında

Koronavirüs salgını hakkında önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Umre dahil 9 bin 800 kişiye karantina uygulandığını söyledi. Bakan sokağa çıkma yasağı hakkında da konuştu.

İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: 9 bin 800 kişi karantina altında Tam Boyutta Gör

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını Avrupa'da etkisini göstermeye devam ediyor. Ülkemize de sıçrayan sagınla ilgili özellikle sosyal medyada çok fazla bilgi kirliliği var.

Devletin üst düzey yetkilileri sürekli olarak halkı bilgilendirecek açıklamalar yaparak, konuyu tüm gerçekliğiyle kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyorlar. Son bilgilendirme İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: 9 bin 800 kişi karantina altında Tam Boyutta Gör

Karantina altındaki kişi sayısı 9 bin 800

Bakan Soylu, şu anda Umre'den dönenler de dahil olmak üzere 9.800 kişiye karantina uygulandığını söyledi. Ayrıca, Kıbrıs’a transfer olacak şahsın da Türkiye'de karantina altında olduğunu belirtti.

Sokağa çıkma yasağı ilan edileceği iddialarına da net şekilde cevap veren İçişleri Bakanı konuyla ilgili olarak "Bunlar, ABD, Almanya mahreçli FETÖ’cülerin hesapları. Sosyal medyada infial yaratmaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımız bunları paylaşmasın" ifadelerini kullandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim