Anlık Bildirim

İçinden kablosuz kulaklık çıkan telefonlar yakında

Xiaomi yaptığı yeni bir patent başvurusunda; tam kablosuz kulaklıkları akıllı telefonlara entegre etmeyi planlıyor. Konsept ekran kalemi yuvasına oldukça benziyor.

İçinden kablosuz kulaklık çıkan telefonlar yakında Tam Boyutta Gör

Tam kablosuz kulaklık sınıfı bugün hiç olmadığı kadar büyük ilgi görüyor ve küçük büyük sayısız üretici pastadan pay kapabilmek için yarışıyor. Bu sayede ilginç kulaklık konseptleri ortaya çıkıyor.

Telefona entegre kulaklık

Yakın zamanda akıllı bileklik kapağının altına veya yanlarına saklanabilen tam kablosuz kulaklık ürünleri görmüştük. Xiaomi bu konsepti bir adım daha ileri götürüyor ve akıllı telefonların içerisine kulaklığı entegre ediyor.

Firmanın global patent ofisine yaptığı yeni bir başvuru bu konsepti ortaya çıkardı. Xiaomi telefona gizlenen ekran kalemi mantığından yola çıkmış ve üst kısma iki adet kablosuz kulaklık entegre etmeyi düşünmüş.

Aynı ekran kalemi gibi kulaklık üst kısımdan çıkarılıyor ve sürücü kısmı yana doğru kıvrılıyor. İş bittiğinde ise sürücü kısmı yukarı kıvrılıyor ve kulaklık yeniden yuvasına oturtuluyor. Haliyle bunun için üst kısımda iki boş yuva yer alıyor ancak yine de telefonun çerçevesiz bir yapıda tutulduğu görülüyor.

Tam kablosuz kulaklık sınıfında bu önemli bir yenilik zira şu sıralar alıştığımız kulağa doğru bombe veren geleneksel sürücü tasarımı ortadan kalkacak. Elbette tüketici tarafında nasıl kabul görür veya sadece proje olarak mı kalır bunu yakın dönemde göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10866 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi built in wireless headphones ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim