Anlık Bildirim
Sıradaki Video

ISI 24 Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi

Bu videomuzda ISI 24 sıcaklık ve nem takip sistemine yakından bakacağız ve hangi alanlarda ne gibi amaçlarla kullanıldığına, kullanıcısına sağladığı kolaylıklara göz gezdireceğiz.
Herkese merhabalar. Bugün sizlerle birlikte ISI 24 sıcaklık ve nem takip sistemine yakından bakacağız.

ISI 24 Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi Tam Boyutta Gör


Ürünün sunduğu özellikler ve kullanım alanları gibi detaylara geçmeden önce ISI 24’ün, tamamen yerli üretim bir cihaz olduğunu belirtelim ve dilerseniz öncelikle bu cihaz ne işe yarıyor sorusunun cevabıyla başlayalım. ISI 24, alıcısı ve beraberindeki sensörler yardımıyla açık veya kapalı bir ortamın ısı ve nem takibini yapmanızı sağlıyor. Kutu içeriğinden bir adet alıcı ve 2 adet sensörle birlikte bir de 12V 2A adaptör çıkmakta. Sens 101 dolap sensörü, isminden de anlaşılacağı üzere dolap gibi kapalı ortamların ısı ve nem takibini yapmanızı sağlarken Sens 102 ortam sensörüyse açık mekanlarda sıcaklık ve nem takibi imkanı sunuyor.

ISI 24, üst kısmındaki anahtar vasıtasıyla aktif konuma getiriliyor. Alt kısmındaysa 3 adet CAT 5 ethernet portu yer alıyor. Arkasındaki yapıştırıcı bantları çıkararak kolayca ölçümünü yapacağınız cihazın yanına konumlandırabiliyorsunuz. Ürün beraberinde gelen kullanım kılavuzu içerisinde kurulum sırasında cihazı ve sensörleri nasıl konumlandırmanız gerektiğine dair bilgiler yer almakta. Cihaz üzerinde de yazıldığı üzere dolap sensörünü 1. porta, ortam sensörünü ise 3. porta takarak ısı ve nem takibine başlamanız mümkün.

ISI 24 Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi Tam Boyutta Gör


Cihaz ilk açılışında şebeke araması yapmakta ve burada da önemli bir özelliğin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. ISI 24, SIM Kart yuvasına sahip. Böylelikle ürün, kullanıcısına GPRS desteği de sunuyor. Bu destekle birlikte sms ve sesli uyarı sistemleri ilk 2 yıl ücretsiz sunuluyor. Değerleri anlık olarak takip etmek için kalkıp cihazı kontrol etmenize de gerek yok. Ürünün web sayfası üzerinde size verilen kullanıcı bilgileriyle giriş yaptığınızda ısı ve nem değerlerinin takibini yapmanız mümkün. Dilerseniz ısı ve nem değerlerini raporlayıp periyodik olarak pdf ve excel formatında alabiliyorsunuz. Sistemin erişilebilirliği noktasında önemli bir detaya yer verilmiş ki bu da içerisinde şarj edilebilir bir pilin bulunması. Adaptör ile prize bağlı şekilde kullanıma olanak veren ISI 24, olası elektrik kesintilerinde pili sayesinde 12 ile 15 saat arasında çalışmaya devam edebiliyor.

ISI 24 Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi Tam Boyutta Gör


Aslında buradan cihazın nerelerde kullanılabileceği sonucunu da çıkarabiliriz. Örneğin eczaneler. Bilindiği üzere ilaçların belirli ısı ve nem koşulları korunarak muhafaza edilmesi gerekmekte. Bir eczaneye girdiğinizde dolapta ve açıkta pek çok ilaç görebilirsiniz. İlaçların bulunduğu bu ortamın sıcaklık ve nem takibinin yapılması da sağlık sektörü açısından önemli bir husus. Genel olarak raf ömrüne sahip ürünlerin yer aldığı tüm sektörlerde saklama koşullarını ideal seviyede tutmak ve bunun takibini yapmak adına böylesi bir cihaz olmazsa olmaz. Ayrıca sunucu odaları gibi yüksek işlem yükünün olduğu ve sürekli çalışmakta olan cihazların serin tutulması gerektiği ortamlarda da ISI 24 ile anlık ısı ve nem takibi yapabilir, olası değişikliklere karşı ortam koşullarından haberdar olabilirsiniz. Bunun haricinde tarım gibi alanlar da ISI 24 için gayet olası yerler. Bilindiği üzere tüm meyve ve sebzelerin, yetişebilmesi için ideal ortam koşullarının sağlanması gerekiyor. Ortamın ısı ve nem düzeyinin takibinin yapılması demek olası bir kötü senaryoda erken müdahele ile zararın önüne geçmek demek.

ISI 24 Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi Tam Boyutta Gör


Sonuç olarak tüm bu nedenlerden yola çıktığımızda ısı ve nem takibinin yapılması gerekli olan her yerde gerek GPRS desteği, gerek internet üzerinden anlık takip imkanıyla, elektrik kesintilerine karşı şarj edilebilir piliyle, kurulumunun ve kullanımının kolaylığıyla ISI 24 sıcaklık ve nem takip sisteminin ihtiyaca yönelik başarılı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.
ISI 24 ile ilgili ayrıntılı bilgiler için ürünün web sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu videomuzda ISI 24 sıcaklık ve nem takip sistemine yakından baktık. Bir başka videoda görüşmek dileğiyle.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim