Anlık Bildirim

iPhone kılıf sızıntıları üç kameralı yapıyı tekrar doğruladı

Yeni iPhone modeli hakkında ortaya çıkan kılıf sızıntıları üç arka kameralı yapıyı tekrar doğruladı. Ayrıca kamera kısmının üç boyutlu bir modeli de haberimizde yer alıyor.
iPhone kılıf sızıntısı üç kameralı yapı Tam Boyutta Gör
Bu yıl tanıtılacak olan yeni iPhone modellerini görmemize hala oldukça uzun bir zaman var. Ancak yeni modelin tasarımı hakkında sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Bu sızıntıların en büyük kaynağı da kılıf üreticileri. Yukarıda yer alan görselde de görebileceğiniz üzere yeni iPhone modelinin üç kameralı yapısı kılıf üreticileri tarafından doğrulandı.

Üçgen şeklinde kamera yerleşimi

Sızıntıların gösterdiğine göre büyük bir kare lens içerisinde üçgen şeklinde yerleştirilmiş üçlü kamera yapısı bulunacak. Kare yapının sağ üstünde ise flaş yer alıyor. Resimde lenslerin etrafında beyaz bir şerit gözüküyor ancak bu şeridin cihazın kendisinde olmayacağını söyleyelim. Bu bilgiye ise daha önce başarılı sızıntılar ile anılan Ben Geskin’den ulaştık. Zaten lensin tamamının siyah olacağına yönelik farklı render görüntüleri de ortaya çıkmıştı. Ayrıca Ben Geskin, lensin tamamıyla siyah olacağı bilgisine ek olarak bir de üç boyutlu modelini de paylaştı:

Kılıf görüntülerinde oldukça çirkin gözükse de OnLeaks tarafından paylaşılan daha önceki sızıntı görselini alt kısımda inceleyebilirsiniz. En azından daha kabul edilebilir bir görüntü. Bugüne kadar akıllı telefon üreticilerinden dik veya yanal şekilde sıralanmış kamera yapıları gördük. Sadece Huawei Mate 20 Pro’da kare yapı vardı. Yeni iPhone’da bu kare yapı üçgen yerleştirilen lenslerle çok daha ilginç gözüküyor.

iPhone kılıf sızıntısı üç kameralı yapı Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6379 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, kamera ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim