Anlık Bildirim

iPhone XS Max ne kadar dayanıklı?

iPhone XS Max, akıllı telefonların dayanıklılığını çeşitli testlerle sınayan JerryRigEverything isimli YouTube kanalının test masasına konuk oldu. Bakalım iPhone XS Max ne kadar sağlam?
Akıllı telefonların dayanıklılığını çeşitli testlerle sınayan JerryRigEverything isimli YouTube kanalının yeni konuğu iPhone XS Max oldu. Bakalım çizilme, bükülme ve ısı testlerine tabi tutulan iPhone XS Max, ne kadar sağlam?

iPhone XS Max dayanıklılık testinde

Dayanıklılık testine geçmeden önce iPhone XS Max'in fiziksel bileşenlerinden bahsedecek olursak, 6.5 inç boyutundaki ekranın ve arka yüzeyinde kullanılan cam malzemenin Apple'ın deyişiyle "Bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en sağlam cam." olduğunu ve çerçevelerin ise iPhone X'da olduğu gibi paslanmaz çelik ile güçlendirildiğini hatırlatalım. Bunun yanı sıra kamera lensleri ise safir cam ile koruma altına alınmış.
Altın, uzay grisi ve gümüş renk seçeneklerine sahip iPhone XS Max'in IP68 sertifikasıyla birlikte 2 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca sıvı maddelere karşı mukavemet gösterebildiğini de ekleyelim.  
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11474 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone xs max, iphone xs max ne kadar sağlam ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim