Anlık Bildirim

iPhone XR 2 daha hızlı bir işlemci ve 4 GB RAM'e sahip olacak

Apple önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte yeni nesil iPhone'ları resmen tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala iPhone XR 2 modeliyle ilgili bazı yeni detaylar internete düştü.
Apple'ın yeni nesil iPhone'ları tanıtmasına sayılı günler kalmış durumda. Lansman yaklaşırken akıllı telefonlarla ilgili sızıntılar da çoğalmaya başladı. Son olarak iPhone XR 2'ye ait olduğu iddia edilen benchmark skorları ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa telefon performans açısından önceki modele kıyasla çok büyük bir fark yaratmayacak.
Benchmark listesi cihazın 2.66 GHz hızında 6 çekirdekli işlemciden (muhtemelen A13 yonga seti) güç alacağını gösteriyor. Bildiğiniz üzere iPhone XR, 2.49 GHz saat hızında çalışan A12 Bionic çipe sahip. Bu da yeni modelde hız bakımından çok ciddi bir yükseltme söz konusu olmayacağı anlamına geliyor. Bu arada cihazın performans testlerinde 5.415 tek çekirdek, 11.294 çoklu çekirdek puanı elde etmeyi başardığını belirtelim.

RAM kapasitesi artacak

iPhone XR 2'ın geçen yılki modelden 1 GB fazla olmak üzere 4 GB RAM ile geleceği bildiriliyor. Şirket muhtemelen akıllı telefonda OLED yerine LCD ekran kullanmaya devam edecek. Kamera konfigürasyonu konusunda bir yükseltme bekleniyor. Daha önceki raporlarda cihazın çift kamera sistemi ile piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. Apple yeni nesil iPhone'ları 10 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6508 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim