Anlık Bildirim

iPhone X kılıfı, iPhone Xs ile uyumlu mu?

Apple dün gerçekleştirdiği etkinlikte üç yeni iPhone modelini tanıttı ve iPhone X modelini satıştan kaldırdı. iPhone X kılıfı, iPhone Xs ve iPhone Xs Max ile uyumlu mu? İşte yanıtı:

iPhone X kılıfı, iPhone Xs ile uyumlu mu? Tam Boyutta Gör

Apple dün gerçekleştirdiği etkinlikte üç yeni akıllı telefonunu tanıttı. iPhone X modelinin devamı olarak iPhone Xs ve Xs Max modelleri tanıtılırken, düşük fiyatlı yeni bir seri olarak iPhone XR modeli tanıtıldı.

5.8 inç boyutunda ekrana sahip iPhone Xs, geçtiğimiz sene tanıtılan iPhone X modelinin yerine geçiyor. Peki iPhone X için satına alınan kılıflar iPhone Xs ile uyumlu bir şekilde çalışıyor mu?

İki telefonun da fiziksel ölçüleri aynı

iPhone X kılıfı, iPhone Xs ile uyumlu mu?
 

iPhone Xs’te iPhone X ile aynı ekran boyutu kullanılıyor. Telefonun fiziksel ölçülerinde de bir değişiklik yapılmamış. İki telefon da 143,6 mm uzunluk, 70,9 mm genişlik, 7,7 mm derinlik ölçülerine sahip.


iPhone X kılıfını, iPhone XS modelinde de kullanabilirsiniz. Ekran koruyucuları için de aynı şey geçerli. iPhone XS Max modelinin büyük ölçülerinden dolayı iPhone X kılıfını iPhone XS Max'te kullanamazsınız.

Apple, yeni modellerin ardından iPhone X modelini satıştan kaldırdı. Kılıfların iPhone Xs ile uyumlu olması, kılıf üreticilerini ve elindeki kılıflar ile iPhone Xs'e geçmeyi düşünen kullanıcıları memnun etmiştir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11900 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone x kılıfı, iphone xs kılıfı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim