Anlık Bildirim

iPhone SE 2 fiyat tahminleri ortaya çıktı

Apple’ın gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladığı ve önemli bir satış başarısı beklediği iPhone SE 2 telefon modeli için fiyat tahminleri de ortaya çıkmaya başladı.

Apple’ın iPhone 11 satışları geçmişe göre biraz iyileşmiş olsa da işi şansa bırakmamak adına bir iPhone SE 2 takviyesi yapacağı artık güçlü bir şekilde dile getiriliyor. Firmaya yakın isimler artık detayları toplamaya başladı.

iPhone SE 2 fiyatı ve özellikleri

Ünlü analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, 2020 bahar aylarında iPhone SE 2 modelinin geleceğine kesin gözüyle bakıyor. Uygun bir fiyat etiketiyle iPhone SE 2 modeli gelecek yılın en çok satan telefonlarının başında gelecek ve Apple’a önemli bir destek olacak.

4.7 inçlik ekrana sahip olacak iPhone SE 2 modeli iPhone 8 ile benzer bir tasarım arz edecek. A13 Bionic yonga seti ile bir performans canavarına dönüşecek olan telefon Touch ID özelliğini de geri getirecek.

Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 7MP çözünürlüğünde kamera barındıran iPhone SE 2 64GB/128GB depolama seçenekleri sunacak. Fiyat olarak ise 399$ seviyesi başlangıç olarak belirlenmiş.

iPhone 11 kadar pahalı bir telefon istemeyen ancak iOS işletim sistemine ilk kez geçiş yapacaklar için iPhone SE 2 iyi bir alternatif haline gelebilir. Kuo bu fiyat etiketiyle iPhone SE 2 modelinin 30-40 milyon arasında satabileceğini düşünüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12456 kez okundu.
33 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone se 2, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim