Anlık Bildirim

iPhone 11 modellerinde 3D Touch özelliği olmayabilir

Ortaya çıkan yeni bir rapor, Eylül ayında tanıtılacak olan yeni nesil iPhone serisiyle birlikte Apple'ın 3D Touch özelliğini tarihe gömeceği yönünde. İşte konunun detayları.
Digitimes'ın yayınladığı yeni bir rapor Apple'ın gelecek nesil iPhone modellerinden basınca duyarlı ekranları kaldırabileceğini ve bunun da 3D Touch özelliğinin sonunu getireceğini gösteriyor. Şirket ayrıca OLED tedarikçileri listesinde Çin merkezli BOE'yi de eklemiş durumda.

Çok fazla kullanılmıyor

Apple'ın 3D Touch'ı kaldırmasıyla ilgili tartışma, yılın başından bu yana sürüyor ve Barclay Bank analistlerinin Çin'deki tedarikçilerle Mayıs ayında konuyla ilgili konuştukları ve bu özelliğin 2019 iPhone modellerinde olmayacağı bildirilmişti. Apple, iOS 13’ün ilk beta sürümlerini yayınladıktan sonra, yazılım desteğiyle birlikte artık 3D Touch'ın ihtiyaç duyulan bir özellik olmadığına karar vermiş durumda.
3D Touch özelliği iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleriyle birlikte tanıtılmıştı. Bu teknoloji ayrıca MacBook ve Apple Watch cihazlarda da kullanılıyor. Ekrana uyguladığınız basınca göre çeşitli işlemler yapmanızı sağlayan 3D Touch özelliğinin kaldırılmasının ana nedenlerinden biri de kullanıcılar tarafından çok fazla kullanılmaması olarak açıklanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7744 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, 3d touch ve rapor
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim