Anlık Bildirim

iPhone 11 degrade renk seçeneği ile gelebilir

Teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına sadece birkaç gün kaldı. Ancak yeni sızıntılara göre iPhone 11 modellerinden biri degrade renk seçeneğiyle gelecek.
Yeni iPhone modellerinin tanıtımına sadece saatler kaldı diyebiliriz. Apple 10 Eylül tarihinde iPhone 11 modellerini tanıtmaya hazırlanırken, cihazlarla ilgili sızıntılar da durmak bilmiyor. Ortaya çıkan yeni bilgi ise iPhone 11 modellerinin renk seçenekleriyle ilgili.

Note 10'un rengine benziyor

Cep telefonu aksesuarları satan bir çevrimiçi perakende sitesi olan Mobile Fun, iPhone 11 modellerinden birinin degrade yani renk geçişli bir seçeneğinin olacağını ortaya koydu. Zira sitede yer alan şeffaf iPhone 11 Pro Max kılıfında cihazın arka panelinin renk geçişli olduğunu görülüyor. Bu kılıfın üreticisi olan Olixar şirketinin de iPhone modelleriyle ilgili bilgileri önceden aldığı bilinen bir durum.
Modern akıllı telefonlardaki degrade renkler yeni bir gelişme değil, çünkü Huawei bu tarz renk seçeneklerini uzun zamandır kullanıyor. Ancak Apple'ın iPhone modelleri için bir ilk olacağını söylemek mümkün. Bakalım şirket bu renk seçeneğini yalnız tek model için mi yoksa tümü için mi sunacak hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7703 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 11 ve
2 etiket daha renk degrade
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim