Anlık Bildirim

iPhone 11, 20 Eylül'de satışa çıkabilir

Teknoloji dünyası yeni nesil iPhone modellerinin tanıtım gününü beklerken, Japonya'nın en büyük telekominikasyon şirketlerinden biri olan SoftBank'ın başkanı cihazın çıkış tarihini ağzıdan kaçırdı.
Apple'ın her yıl olduğu gibi Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini tanıttığını biliyoruz. Ancak Japonya'dan gelen yeni bir haber, cihazların 20 Eylül tarihinde satışa sunulabileceğine işaret ediyor.

Ağzından kaçırdı

Apple genellikle yeni iPhone modelleri ile bilgileri Eylül ayı başına kadar gizli tutmayı tercih ediyor. Ama bu kez sızıntı Japon telekominikasyon şirketi olan SoftBank'ın başkanından geldi. Bu hafta başında bir yatırımcı toplantısında konuşan Ken Miyauchi gelecek nesil iPhone'un 20 Eylül'de raflara çıkabileceği konusunda ipucu verdi. Miyauchi'nin ağzından kaçırdığı bu bilgi ise Ekim ayından itibaren Japon makamlarının artık cep telefonları ve mobil tarifelerin ayrı paketlerle satılmaması kararına dayanıyor.
Softbank'ın 1 Ekim’de yürürlüğe giren yeni düzenlemelerle nasıl başa çıkacağını açıklamaya çalışan Miyauchi, iPhone 11’in 20 Eylül’de satışa çıkacağını ağzından kaçırarak, Ekim ayına kadar olan 10 günlük sürede ne yapacakları konusunda bazı bilgiler paylaştı. Yaptığı ifşanın farkına varan Miyauchi, yeni iPhone modellerinin ne zaman piyasaya sürüleceğini bilmediğini söylese de sektöre yakın kaynaklar 20 Eylül tarihinin iPhone 11 modellerinin satışının başlaması için beklenen bir tarih olduğu görüşündeler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7435 kez okundu.
17 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
softbank, iphone 11 ve
2 etiket daha ken miyauchi Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim