Anlık Bildirim

iPad'e Rome: Total War – Alexander genişleme paketi geliyor

SEGA'nın gerçek zamanlı strateji oyunu Rome:Total War'un Alexander ek paketi önümüzdeki aylarda iPad için AppStore'da yayınlanacak. Oyun, bilgisayardaki tüm özelliklere sahip olacak.

iPad'e Rome: Total War – Alexander geliyor Tam Boyutta Gör
 

Feral Interactive; 11 yıl önce Creative Assembly tarafından Rome: Total War – Alexander ek paketini, ana oyundan bağımsız olarak iPad'e getireceğini açıkladı. Hali hazırda AppStore'da, Rome: Total War'un ana oyunu ve ana oyundan bağımsız olarak Barbarian Invasion ek paketi bulunuyor.

Hikaye olarak, Büyük İskenderin'in Makedonya'dan başlayıp önce Pers'leri sonra dünyayı fethini oynuyoruz. Toplamda 7 ırk bulunurken bunlardan sadece Makedonlar oynanabilir durumda bulunuyor.

Yapımcı firma oyunun iPad için tam optimize olacağını, kontrollerin sezgisel olacağını ve savaşlar sırasında otomatik kayıt sisteminin bulunacağını belirtiyor. Oyunun, önümüzdeki aylarda 17.99 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacağı da açıklananlar arasında. Bu oyunu oynamak için ana oyuna sahip olma zorunluğu bulunmayacak. Dilerseniz ana oyunu buradan 34.99 TL'lik ücret ile indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim