Anlık Bildirim

iPad mini 5 önümüzdeki yılın başlarında gelebilir

Yayınlanan yeni bir rapor Apple'ın küçük canavarını bir kenara atma niyetinde olmadığını ortaya koydu. Şirket yeni bir iPad ve iPad mini çıkarmaya hazırlanıyor...
Herkesin dikkati yeniden tasarlanan güçlü iPad Pro'ların üzerindeyken Apple'ın sessiz sedasız uygun fiyatlı yeni bir iPad mini üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca şu an piyasadaki 9.7 inçlik iPad'in yerini alacak yeni bir tablet de gündemde.
Cupertinolu teknoloji devi dördüncü nesil iPad mini'yi 2015 yılında piyasaya sürüşmüştü. Dolayısı ile serinin bir güncellemeye ihtiyacı olduğu açık. China Times'ın yeni raporunda bu konuda bazı önemli bilgiler var.

Yeni iPad mini yakında seri üretime girecek

Çin basınında çıkan habere göre Apple, 2019'un ilk yarısında yenilenmiş giriş seviyesi 10 inç iPad'in yanı sıra iPad mini 5 modelini çıkaracak. Raporda, şirketin yeni iPad mini'yi ay sonuna kadar seri üretime sokmayı ve kısa bir süre sonra da piyasaya sürmeyi planladığı yazıyor.
China Times'ın haberinde tasarım ile ilgili bahsedilen tek şey iPad mini 5'in ince çerçevelerle gelebilecek olması. Bu önemli, zira tabletin Touch ID sensörü ile mi yoksa Face ID teknolojisi ile mi geleceğine direk etki edecek. Fiyat konusunda henüz bir bilgi olmasa da yeni iPad mini nispeten uygun bir fiyat etiketi taşıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim