Anlık Bildirim

iPad için Adobe Photohop beta kayıtları başladı

Dünyanın en iyi grafik yazılımlarından biri olarak gösterilern Photoshop, mobil cihazlarda kısıtlı imkanlar sunuyordu. Ancak uygulamanın iPad versiyonu bu durumu değiştirebilir.
Adobe Photoshop'un bazı versiyonları mobil cihazlarda kullanılıyor olsa da, masaüstü sürümüyle karşılaştırıldığında zayıf kaldığı bir gerçek. Ancak geçtiğimiz yıl Adobe, gerçek bir Photoshop uygulamasının iPad'e geleceğini açıklamıştı. Uygulamanın beta kayıtları başlamış durumda.

Mobil cihazlar için gelişmiş bir Photoshop

Şirket kararlı sürüm için belirli bir tarih vermese de, beta kayıtlarının başlaması bu sürenin çok da uzun olmayacağına işaret ediyor. Eğer siz de iPad için Adobe Photoshop'un beta sürümünü indirmek ve uygulamayı denemek istiyorsanız buraya tıklayıp başvuru formunu doldurarak şansınızı deneyebilirsiniz.
Adobe, Photoshop'un iPad sürümü için: "Gerçek Photoshop iPad'e geliyor. Bilinen tüm masaüstü araçlarınız ve iş akışlarınıza kadar parmaklarınızın ucunda. Katmanlar? Hepsi burada. Çözünürlük? Fark yok. Masaüstünüzde veya dağın tepesinde çalışıyor olsanız da PSD'leriniz tamamen aynı." ifadelerini kullanıyor. Uygulamanın fiyatlandırması konusunda ise herhangi bir bilgi verilmiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim