Anlık Bildirim

iPad Pro etkinliği 30 Ekim tarihinde yapılacak

Apple’ın yeni iPad Pro modellerini tanıtacağı tarih 30 Ekim olarak açıklandı. New York’ta düzenlenecek etkinlikte ayrıca Mac mini ve MacBook Air tarafında da hareketlilik bekleniyor.

Yeni iPhone modellerini geçtiğimiz Eylül ayında yaptığı bir etkinlikle tanıtan Apple’ın yeni iPad Pro modelleri için de bir etkinlik yapması bekleniyordu. Beklenen etkinliğin davetiyeleri ortaya çıktı.

İçerik üretimine odaklanıyor

30 Ekim tarihinde New York’ta düzenlenecek etkinlikte yeni iPad Pro modellerinin yanı sıra Mac bilgisayar ailesinde de yenilikler bekleniyor. Apple ilk kez tek bir logo yerine birden fazla logonun olduğu davetiyeler hazırlamış.

Etkinliğin mottosu Hazırlanan Daha Fazla Şey Var olmuş. Bu da birden fazla cihaz serisinin sahneye çıkacağını gösteriyor. Diğer taraftan logolar daha çok verimlilik ve profesyonel içerik üretimine odaklanıyor.

Etkinlikte daha güçlü Apple A12X Bionic yonga setinden gücünü alan 10.5 ve 12.9 inçlik iPad Pro modellerinin tanıtılması bekleniyor. USB Tip-C bağlantısı ve TrueDepth kamera barındıran çentik tasarımı sürpriz iddialar arasında.

Diğer taraftan uzun süredir güncellenmeyen Mac mini serisinin yenileneceği ve MacBook Air serisine de Retina ekranlı yeni bir üyenin katılacağı ifade ediliyor. Yine iMac serisinde de yüksek çözünürlüklü bir üye görebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim