Anlık Bildirim

iOS 9.3.3 güncellemesi indirmeye sunuldu

Sonbahar döneminde iOS 10 işletim sistemini kullanıma sunmaya hazırlanan Apple, iOS 9 sürümünü güçlendirmeye devam ediyor. Güncellemenin detayları haberimizde.

Apple’ın iOS cihazları için bir süredir beta sürecine devam ettiği iOS 9.3.3 güncellemesi, nihayet dün itibariyle indirmeye sunuldu. Yeni güncelleme, büyük değişiklikler içermiyor ve sistemin iyileştirilmesine odaklanıyor.

iOS 9.3 sürümü bilindiği üzere pek çok sorunla karşılaştı ve ardından iOS 9.3.1 ve iOS 9.3.2 güncellemeleri indirmeye sunulmuştu. Sorunları önemli ölçüde gideren Apple, iOS 9.3.3 güncellemesi ile de, temel seviyede hataların onarılmasını ve performansın artırılmasını sağlıyor.

iOS 9.3.3 güncellemesi, iPhone 4S ve üzeri, iPad 2 ve üzeri, iPad mini ve üzeri ile iPod Touch 5 ve üzeri tüm cihazlara gönderilmiş durumda. Güncelleme için Ayarlar-Genel-Yazılım adımlarını takip etmeniz gerekiyor. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için, güncelleme yapmadan önce iTunes veya iCloud üzerinden cihazınızı yedeklemenizde fayda var.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim