Anlık Bildirim

iOS 13 uygulama silmeyi kolaylaştıracak

Apple'ın geçtiğimiz günlerde düzenlenen WWDC 2019 etkinliğinde tanıttığı iOS 13, kullanıcı deneyimini iyileştirecek güncellemelerle geliyor. Bunlardan birisi de uygulama silme kolaylığı.
iOS 13, yalnızca yeni özellikler değil, işletim sistemi deneyimini daha da iyileştirecek ve bazı özelliklerin kullanımını kolay hale getirecek küçük iyileştirmeler de sunacak. Bunların başında da uygulama silme işleminin kolaylaştırılması geliyor.

Alternatif silme yöntemi

Apple, kullanıcılardan bu konuda aldığı geri bildirimleri dikkate alarak iPhone ve iPad’lerdeki uygulama kaldırma biçimini iyileştirdi. Şu anda, iPhone'unuzda bulunan bir uygulamayı kaldırmak, ana ekranda yapacağınız uzun basma hareketine bağlı. Her simgedeki X düğmesine basarak, bir veya daha fazla uygulamayı ana ekrandan kaldırabilirsiniz ve bu birkaç saniyeden fazla sürmez. Ancak iOS 13 ile Apple, uygulamaları kaldırmak için bize alternatif bir yöntem de sunacak.

Twitter kullanıcısı Brian Stucki tarafından yayınlanan bir tweete göre, Cupertino merkezli teknoloji devi, App Store'da kullanıcıların herhangi bir uygulamayı kaydırıp bir saniyede silmelerini sağlayacak yeni bir menü sunacak. Ancak, her uygulama için bir kaydırma işlemi gerekli, bu nedenle birkaç uygulamayı kaldırmak istiyorsanız, az önce bahsettiğimiz giriş ekranına dönmeniz gerekebilir. iOS 13 işletim sisteminin, bu yılın Eylül ayında kullanıcılara sunulacağı da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim