Anlık Bildirim

iOS 13’ten ilk görüntüler geldi

Apple’ın WWDC etkinliği 3 Haziran ve 7 Haziran tarihileri arasında gerçekleşecek. Etkinliğe kısa bir süre kalmışken, iOS 13’den ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.
iOS 13 ekran görüntüleri Tam Boyutta Gör
Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) önümüzdeki hafta başlıyor. 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte her zaman olduğu gibi Apple ürünleriyle ilgili yeni duyurular yapılacak. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı WWDC 2019 etkinliğinde iOS 13’ü de göreceğimizi doğruladı.

Karanlık mod

9to5Mac tarafından ulaşılan ekran görüntülerinde iOS 13’ün karanlık mod özelliği ve Anımsatıcılar uygulamasındaki değişimler görülüyor. Uzun zamandır sızdırılan karanlık mod, görünen o ki sonunda resmiyet kazanacak. Haberimizin başındaki görselde inceleyebileceğiniz karanlık mod, uygulamaların her noktasına etki ediyor. Ekran görüntüsü alırken açılan panel bile karanlık moda uyum sağlamış. 9to5Mac tarafından iletilen bilgilere göre karanlık mod hem ayarlardan hem de kontrol merkezinden açılabilecek.

iOS 13 ekran görüntüleri Tam Boyutta Gör

Diğer bir ekran görüntüsünde ise Anımsatıcılar uygulaması görülüyor. Anımsatıcılar uygulaması bugün, planlanmış, işaretlenmiş ve tümü gibi bölümlere ayrılmış. Ayrıca eklediğiniz hatırlatmalar arasında arama yapabilmeniz de sağlanacak. Son olarak iPhone’umu bul (Find My iPhone) ve Arkadaşlarımı bul (Find My Friends) uygulamalarının birleştirilerek Find My uygulaması haline geleceği öğrenildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23804 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, wwdc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim