Anlık Bildirim

iOS 12.0.1 güncellemesi ile iPhone Xs'lerdeki Wi-Fi ve şarj sorunları düzeltildi

Apple'ın yeni iPhone'ları piyasaya sürüldüğünden bu yana çeşitli sorunlar yaşanıyordu. Şirket iOS 12.0.1 güncellemesi ile iPhone Xs ve Xs Max kullanıcılarını rahatsız eden problemleri giderdi.
Teknoloji devi Apple'ın, iPhone Xs'in bazı sorunlarının üstesinden gelmesi çok da uzun sürmedi. Zira yeni model iPhone'lar piyasaya çıktığından beri kullanıcıların çeşitli sorunlar yaşadığı raporlanıyordu. Şirket yayınladığı iOS 12.0.1 güncellemesi ile bu sorunları ortadan kaldırdı.

İki can sıkıcı sorun düzeltildi

Apple ilk olarak her ne kadar tüm kullanıcıları etkilemese de iPhone Xs ve Xs Max modellerinin kablolu bağlantı üzerinden şarj edilmesini engelleyen bir aksaklığı giderdi. Zira bu hata, kullanıcıların şarj kablosunu takmalarına rağmen ekran uyandırılmadan şarj işleminin başlamasını engelliyordu. Artık kullanıcılar rahatça telefonlarını şarja takabilirler.
Diğer bir düzeltme de iPhone Xs ve Xs Max modellerinin 5 GHz yerine 2.4 GHz hızında internete bağlanmaları olarak açıklanıyor. Kullanıcılar iPhone X'e oranla daha düşük bir internet hızından şikayet etmeleri sonucu ortaya çıkan bu durum da yeni güncelleme ile düzeltildi. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncellemesi kısayolunu izleyerek iOS 12.0.1 güncellemesini hemen yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim