Anlık Bildirim

iOS 11.3.1 yayınlandı!

iOS 11.3.1 güncellemesi yayınlandı. iOS 11.3.1 ile birlikte orijinal olmayan ekranların takılması sonucu iPhone 8'lerde meydana gelen tepkisizlik sorunu gideriliyor. İşte detaylar:
Yaklaşık olarak bir ay önce yayınlanan iOS 11.3'ün ilk ara güncellemesi iOS 11.3.1 yayınlandı. Bir dizi güvenlik sorunları ve iPhone 8'lerde yaşanan ekran sorununu gideren güncelleme yaklaşık olarak 50 MB boyutunda.
Daha önce orijinal Apple parçalarının takılmadığı bazı iPhone 6s ekranlarında yaşanan ekran tepkisizlik sorununu iOS 11.0.3 güncellemesiyle gideren Apple, iPhone 8'lerde ortaya çıkan benzer problemi iOS 11.3.1 minor güncellemesiyle gideriyor. 
 
"Orijinal olmayan ekranların takılması görsel kaliteyi bozabilir ve doğru çalışmamasına neden olabilir. Apple sertifikalı ekran onarımları, güvenilir ve uzman kişiler tarafından gerçekleştirilir." ifadesini sürüm notları içerisine ekleyen Apple, iPhone sahiplerine orijinal ekran kullanmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

iOS 11.3.1 güncellemesi nasıl indirilir?

Güncellemeyi cihazınıza indirmek için, Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. Ayrıca, iTunes üzerinden de güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.    
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9293 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, ios 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim